gymnastikopvisning

Gymnastikopvisning 2023

Gymnastikopvisning Søndag d. 19. marts 2023

Opvisningen markerer afslutningen på vores sæson. Det er derfor en stor dag for både instruktører, hjælpetrænere og alle aktive gymnaster. Her får man som hold mulighed for at vise, hvad man har arbejdet med hele sæsonen. Det har i mange år været en tradition, at man til opvisningen bliver hilst velkommen af en flagallé, som er sat op af gymnaster fra vores motorikhold. Denne dag er også dagen hvor vi alle; bestyrelse, medlemmer, gymnaster og andre, alle hjælper til med at gøre dagen til en uforglemmelig oplevelse. Opgaverne er mange og varierer fra at køre redskaber over i hallen til at pynte op med flag og balloner, sætte stole frem og få musikken til at “spille”.

For at give alle en god oplevelse og bevare den gode stemning fra start til det det sidste hold går på gulvet forventer vi, at man bliver under hele gymnastikopvisningen.

“Det tager kun 5 minutter, men vi vil så gerne have , at du bliver lidt længere”.

 

Saltokonkurrence

.
Hvert år til vores lokalopvisning i Carl Nielsen Hallen løber Saltokonkurrencen af stablen. Kort sagt: hvor mange saltoer kan vi nå at lave på 5 min?

Alle, både gymnaster og publikum, store som små kan deltage. Eneste krav er at man kan lave en salto eller en kolbøtte (gælder også de små).

Forud for Saltokonkurrencen  får alle mulighed for at afgive deres bud på hvor mange saltoer, vi når dette år. Sidste års antal saltoer offentliggøres løbende og selvfølgelig inden konkurrencen går igang.

Der er en præmie til den der gætter rigtigt eller den der kommer tættest på.

 

Gæstehold

I forbindelse med vores lokalopvisning inviteres ofte et gæstehold.

Der er ingen krav til hvilke hold der kan inviteres.

Det kan være et foreningshold, et efterskolehold, et landshold, et børnehold, unge eller voksenhold.

Bestyrelsen hører gerne om spændende hold, som kunne være interessante at invitere til vores opvisning.

Det vægtes højt at evt. gæstehold vil kunne tilføre os et frisk pust og en god gymnastiks oplevelse.

Dog kan økonomien være afgørende for hvilke hold, der kan komme i betragtning.

Del på: